up icon
plus icon
coinImage

Pyetje të shpeshta

Spielerschutz.li

Ofertat për ndihmë

Pyetje të shpeshta


Cili është koncepti shoqëror?

Kumari është një kalim kohe, një lojë, një mënyrë për të kaluar disa orë të këndshme. Për disa njerëz ama, kumari e humbet këtë vlerë argëtuese me kalimin e kohës. Bëhet një problem që i qasen me seriozitet të tepërt, që u ha shumë kohë dhe për të cilin dhe shpenzojnë para që ishin destinuar për qëllime të tjera. Ligji për lojërat me para dhe në veçanti rregullorja për kazinotë i detyrojnë kazinotë të marrin masa kundër këtij problemi. Masat e kazinove përmblidhen nën termin “koncepti shoqëror”.


Ku mund ta gjej aplikacionin për një kyçje të lojtarit?


Kam pyetje në lidhje me mbrojtjen e lojtarëve. Cilit numër mund t’i telefonoj?


Ku mund t’i gjej ofertat për ndihmë?


Dëshiroj të flas me përgjegjësin e konceptit social. Si mund ta kontaktoj?

E-Mail: sk@casino.li und Telefon: +423 377 44 77.


Wo finde ich Informationen zum Spielerschutz / Spielsperre / Sozialkonzept?