up icon
plus icon
coinImage

Rregullat bazë për kumarin në automatët e lojërave të fatit

Rregullat bazë për kumarin në automatët e lojërave të fatit

Ofertat për ndihmë

Çdo vit shumë njerëz përjetojnë argëtim, emocion dhe zbavitje kur luajnë para në automatët e ambienteve të lojërave të fatit dhe restorante, nëse zbatojnë disa rregulla bazë:

  • Automatët e lojërave të fatit shërbejnë për t’u argëtuar. Mos luani për t’u ikur problemeve apo shqetësimeve!
  • Vendosni gjithnjë vetes një kufi financiar përpara se të filloni lojën!
  • Informohuni përpara se të nisni lojën për mënyrën si funksionon loja dhe shanset për të fituar!
  • Sigurohuni që të mos i neglizhoni dhe aktivitetet e tjera argëtuese!
  • Caktojini si detyruese shpeshtësinë e lojës (p.sh. ditët/muajin) dhe kohëzgjatjen e lojës (p.sh. orët/ditën)!
  • Luani vetëm me paratë që nuk ju duhen për gjëra të tjera të rëndësishme!
  • Mos luani kurrë me para borxh!
  • Bëni pushime të rregullta nga loja!
  • Mos u përpiqni t’i fitoni mbrapsht paratë duke vënë baste të reja!
  • Edhe nëse mund të jetë e vështirë: Mbylleni lojën menjëherë pas një serie fituese dhe merreni fitimin me vete në shtëpi! footlogo Përjashtimi nga loja