SOS varësia nga kumari
0800 040 080

Pyetje të shpeshta

Spielerschutz.li

Pyetje të shpeshta

Spielerschutz.li

Pyetje të shpeshta

E-Mail: sk@casino.li und Telefon: +423 377 44 77
+423 377 44 77
spielerschutz.li / Përjashtimi nga loja
spielerschutz.li / Ofertat për ndihmë
Kumari është një kalim kohe, një lojë, një mënyrë për të kaluar disa orë të këndshme. Për disa njerëz ama, kumari e humbet këtë vlerë argëtuese me kalimin e kohës. Bëhet një problem që i qasen me seriozitet të tepërt, që u ha shumë kohë dhe për të cilin shpenzojnë dhe para që ishin destinuar për qëllime të tjera. Ligji për lojërat me para dhe në veçanti rregullorja për kazinotë i detyrojnë kazinotë të marrin masa kundër këtij problemi. Masat e kazinove përmblidhen nën termin "koncepti shoqëror".