SOS varësia nga kumari
0800 040 080

Ofertat për ndihmë

Diskrecion absolut

Ofertat për ndihmë

Diskrecion absolut

Ofertat për parandalim – diskrecion absolut

 1. Shpjegimi i rreziqeve të kumarit
 2. Shpjegimi i llojeve të lojtarëve
  • lojtarët për argëtim
  • lojtarët e rrezikut
  • lojtarët e sëmurë
 3. caktimi i një buxheti për lojë
 4. caktimi i një kohe për lojë
 5. caktimi i shpeshtësisë së vizitave
 6. kryerja e pushimeve gjatë lojës
 7. analiza e sjelljes gjatë lojës
 8. bërja e një marrëveshjeje për lojë
 9. vetëpërjashtimi
 10. marrja e përjashtimit nga lojërat

Zyra për Shërbimet Sociale (ASD)

Zyra e Qendrave të Konsulencës për Shërbimet Sociale (ASD)


Kontakt

Vizitor

Postplatz 2,
9494 Schaan
Tel.: +423 236 72 72

Posta

Postplatz 2,
Postfach 63,
9494 Schaan

Orari i punës

Montag bis Donnerstag
08.00 – 11.30
13.30 – 17.00

Freitag
08.00 – 11.30
13.30 – 16.30

Qendra e konsulencës CLEAN

Qendra e konsulencës «CLEAN»


Kontakt

Bregenz


Montfortstrasse 3,
6900 Bregenz,
Tel.: +43 5574 45400-0

Feldkirch

Schießstätte 12/8,
6800 Feldkirch,
Tel.: +43 5522 38072-0

Bludenz

Kasernplatz 5,
6700 Bludenz,
Tel.: +43 5552 65040-0


Helpmail & Dargebotene Hand

Helpmail

Konsulencë falas, kompetente dhe anonime

helpmail.li

Dargebotene Hand

www.143.ch

Konsulencë me telefon

Tel.: 143